Gaffeltrucker i Arendal og Kristiansand

I mer enn 30 år har vi levert gaffeltrucker til alt fra små enkeltmannsforetak til tungindustrien. I 1986 flyttet vi til våre nåværende lokaler hvor vi har verksted og delelager. Der har vi også lager for brukte gaffeltrucker (brukte trucker). Vi har vært forhandler for Nissan Gaffeltrucker i Aust- og Vest-Agder siden 1976.

Et av våre konkurransefortrinn når det gjelder gaffeltrucker er at vi er en liten og smidig organisasjon. Derfor kan vi tilby rask og rimelig service på gaffeltrucker. Et annet konkurransefortrinn er at vi har 2 velutstyrte servicebiler. Det betyr at vi tilbyr service og reparasjon ute hos våre kunder. Ved driftstans kan vi være på plass svært raskt.
I tillegg til gaffeltrucker kan vi tilby et rikholdig utvalg av internmaskiner, jekketraller, batterier og ladere.

Kontakt Truck & Service for mer informasjon om gaffeltrucker i Aust- og Vest-Agder.

Salg og utleie av gaffeltrucker

Salg og utleie av gaffeltrucker er vårt hovedfokusområde. I tillegg fokuserer vi på reparasjon og service av gaffeltrucker. Vi hjelper kunder som holder til i Vest-Agder og Aust-Agder. Vi fokuserer hovedsakelig på kunder med gaffeltruck i Kristiansand og Arendal.

Truck & Service AS fokuserer kun på produkter og tjenester relatert til gaffeltruck. Vi kan hjelpe våre kunder med å leie gaffeltruck for å fange opp sesongmessige variasjoner hvor det er nødvendig å flytte ekstra store mengder med gods. Ved å leie gaffeltruck for en begrenset tidsperiode slipper man kostnaden med å investere i en ny. Ved å leie en gaffeltruck istedenfor å kjøpe, blir det lettere å planlegge hvor mye ressurser man trenger i hektiske perioder.
Vi har også 2 velutstyrte servicebiler. Ved driftsstans kan vi lett komme til deg og utføre nødvendig reparasjon på gaffeltrucken.

Kontakt Truck & Service for mer informasjon om gaffeltrucker i Kristiansand og Arendal.